Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Elektrische zonwering: ervaar nu ook zelf de luxe

Zonwering met optimaal bedieningsgemak? Dat realiseert u met een elektrisch zonwering systeem. Of u nu op zoek bent naar screens of naar een zonnescherm, beide varianten bieden een mogelijkheid tot elektrische bediening. Maar wat zijn verder de voordelen van dit type bediening? Wij zetten ze op een rijtje!

 

Bediening met één klik op de knop

Met een elektrisch systeem kunt u uw zonwering met één klik op de knop aanpassen. Breekt het zonnetje door en begint het warm te worden in huis? Gebruik uw afstandsbediening om uw zonnescherm of screen vanuit uw huis te bedienen. Verdwijnen de warme zonnestralen en heeft u behoefte aan meer licht in huis? Dan is ook het sluiten van de buitenzonwering zo geregeld met behulp van uw elektrisch bedieningssysteem. U hoeft dus niet langer naar buiten om met behulp van een bedieningsstang de stand van uw zonwering aan te passen. Dit kan gewoon eenvoudig vanuit uw woonkamer met de afstandsbediening.

Strakke afwerking van elektrische zonwering

Als u kiest voor elektrische zonwering, dan is een strakke uitstraling gegarandeerd. Dit komt omdat u in het geval van een zonnescherm niet langer te maken heeft met een bedieningsstang of andere hulpmiddelen om de stand van uw scherm aan te passen. Zo geldt dit ook voor screens; in de compacte kast van uw screens zal een motor verwerkt worden die direct gekoppeld is aan een afstandsbediening. De afwerking is mooi strak en rondom de zonwering bevinden zich geen andere attributen. Ideaal als u verlangt naar een modern en luxe uiterlijk van uw zonwering.

Automatische bescherming tegen weersinvloeden

Naast de mogelijkheid voor elektrische zonwering, kunt u ook overwegen een windsensor toe te passen op uw zonnescherm. Dit betekent dat deze automatisch sluit zodra er wind gedetecteerd wordt. Heeft u het zonnescherm openstaan en verlaat u het huis voor een boodschap of afspraak? Dan is het prettig te weten dat uw zonwering automatisch sluit bij verandering in het weer. Zo blijft uw zonnescherm beschermt tegen beschadiging door harde windstoten of andere weersinvloeden die een negatieve werking hebben op uw zonwering. Deze windsensor is momenteel enkel beschikbaar op de Elegance, een van de luxe zonneschermen in ons assortiment.


« Terug naar het overzicht