Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Over Ekstravert

Ekstravert is ooit begonnen als concept store voor lamellendaken. Inmiddels kun je bij ons terecht voor alle soorten binnen- en buitenzonwering. Via onze webshop kun je zelf jouw screens, rolluiken, terrasoverkapping of zonnescherm samenstellen.

Het liefst is het team van Ekstravert buiten. Lieven, oprichter van Ekstravert, miste een luxe alternatief op alle goedkope buitenzonwering. Zo is Ekstravert begonnen: dé plek voor luxe binnen- en buitenzonwering om een gevoel van luxe en sfeer in en om het huis te creëren. Alles om vaker buiten te zijn, genieten van je tuin met je gezin, vrienden of familie in de schaduw van je zonnescherm of lamellendak. Het buitenleven biedt zoveel moois, Ekstravert helpt je graag bij het comfortabel en sfeervol maken van je tuin of terras.

Van exclusief aanbieder van lamellendaken tot het hele assortiment aan binnen- en buitenzonwering

Waar je vroeger enkel bij ons terecht kon voor een lamellendak, vind je bij Ekstravert inmiddels een ruim scala aan binnen- en buitenzonwering. Filter de zon in huis met mooie, luxe houten jaloezieën, screens of rolgordijnen en creëer buiten schaduw met een zonnescherm of terrasoverkapping met lamellen dak. De keuze is aan jou, wij zijn er om jou inspiratie te geven over alle opties die mogelijk zijn.

Ben je al geïnspireerd geraakt? Dan kun je in onze online configurator eenvoudig jouw nieuwe zonwering samenstellen. Voor elk budget hebben we een mooie optie. In de configurator kun je alles zelf samenstellen, van afmetingen tot kleur en extra opties. De prijs zie je direct in beeld. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Alles voor een glimlach en ultiem wooncomfort

Alles wat we doen, doen we voor jou. Niet om zoveel mogelijk geld te verdienen. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zetten ons beste beentje voor, voor jouw wooncomfort. Weet je niet precies wat je zoekt, maar weet je wel wat jouw nieuwe zonwering moet bieden? Denk aan privacy, meer schaduw in de tuin, een luxe gevoel of een andere sfeer? Laat jouw wensen weten aan onze specialisten. Dat mag via de mail, maar ook telefonisch. Wij maken vervolgens vrijblijvend een plan voor je, aan de hand van jouw wensen en behoeften.

Hoe kan ik u helpen?

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je! Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel gratis: 078 70 90 21
Chat met een medewerker
Ga naar het contactformulier