Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Lamellen terrasoverkapping

Op elk moment van het jaar genieten van uw prachtige tuin of terras? Dankzij een terrasoverkapping met lamellen is dat mogelijk! Onze terrasoverkappingen worden volledig op maat gemaakt, zodat deze voldoet aan al uw wensen. Een overkapping als aanbouw op uw huidige woning of als vrijstaande overkapping laten plaatsen? Alles is mogelijk. Bekijk de modellen en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Tarasola Essential

Een stevige, lichte en moderne terrasoverkapping die volledig is gemaakt van stevig aluminium. De Tarasola Essential biedt een luxe sfeer en kan zowel als aanbouw of losstaande overkapping geplaatst worden. Dankzij de sterke, aluminium constructie bestand tegen wind tot 120 km/u.

Tarasola Technic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Technic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.

Tarasola Cubic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Cubic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.


Lamellen terrasoverkapping op maat

Wilt u uw tuin een extra luxe en moderne uitstraling geven? Bij Ekstravert.be bent u aan het juiste adres voor een lamellendak, ofwel een terrasoverkapping met lamellen. Onze terrasoverkappingen worden van zeer sterk, kwalitatief aluminium gemaakt. Dit zal garanderen dat uw overkapping jarenlang mooi blijft. En dankzij de verschillende mogelijkheden is er voor elke tuin of elk terras een mooie, passende terrasoverkapping met lamellen samen te stellen. Uw nieuwe aluminium terrasoverkapping wordt tot op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd en is uitvoerbaar in alle verschillende RAL-kleuren. Bekijk de verschillende modellen en doe online inspiratie op of kom langs in onze showroom, waar u verschillende modellen kunt bekijken.

Terrasoverkapping met lamellen voor uw tuin of terras

De terrasoverkappingen van Ekstravert worden standaard uitgevoerd met een lamellendak. Dit houdt in dat het dak bestaat uit horizontale lamellen die gekanteld kunnen worden. Hierdoor kunt u zelf uw lichtinval bepalen. Via de bijgeleverde Somfy afstandsbediening kunt u uw lamellen tot wel 150 graden om hun as laten draaien. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag de gewenste schaduw of lichtinval bepalen.

Onze moderne terrasoverkappingen kunnen, indien gewenst, ook met een automatische regen- en sneeuwsensor worden uitgevoerd. Als het regent, zullen de horizontale lamellen automatisch sluiten, waardoor een dak ontstaat. Hierdoor blijft u geheel droog. Als het sneeuwt, zullen de lamellen automatisch openen. De sneeuw kan zich zo niet ophopen op het dak. Bij opgehoopte sneeuw op het dak kunnen de lamellen beschadigen of doorzakken. Meer weten over de mogelijkheden voor een ingebouwde regen- en sneeuwsensor? Download de gratis brochure of neem contact op met onze klantenservice.

Luxe op maat met een terrasoverkapping met lamellen

U kunt uw nieuwe terrasoverkapping zelf samenstellen op onze website, zodat u deze volledig kunt laten aansluiten op uw wensen. In onze configurator kunt u zelf de breedte, hoogte, diepte en de gewenste kleur aangeven. Hiernaast kunt u uw terrasoverkapping laten afwerken met eventuele terrasverwarming, screens en led verlichting. Door middel van een afstandsbediening kunt u deze aan- en uitzetten. Kies voor luxe op maat met een terrasoverkapping op maat. Stel online uw nieuwe overkapping samen of vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsbepaling te ontvangen.

Wat kost een lamellen terrasoverkapping op maat?
Wij bieden uitsluitend maatwerk voor onze lamellen terrasoverkappingen aan. Afhankelijk van de gewenste maten kunnen wij de prijs van uw terrasoverkapping bepalen. U kunt uw lamellen terrasoverkapping in onze online configurator samenstellen, waarna u een voorlopige prijsindicatie ontvangt. U kunt ook een vrijblijvende prijsopgave laten maken door een van onze specialisten in onze showroom of aanvragen via onze website.
Van welk materiaal worden jullie lamellen terrasoverkappingen gemaakt?
De terrasoverkappingen uit onze collectie worden gemaakt van sterk, kwalitatief aluminium. Dit garandeert een langere levensduur, zodat u lang kunt genieten van het plezier en de comfort van uw nieuwe overkapping. Ook de lamellen in het lamellendak worden van aluminium gemaakt.
Wat is de levertijd van een lamellen terrasoverkapping?
Onze lamellen overkappingen worden in gemiddeld 6 weken geleverd. Wij houden u per mail op de hoogte van de levertijd en maken graag een afspraak met u om een gewenste leverdatum af te spreken.
Kan ik mijn lamellen terrasoverkapping zelf samenstellen?
Onze terrasoverkappingen worden altijd op maat gemaakt, zodat deze volledig aansluit op uw wensen en uw tuin of terras. U kunt zelf de maten en kleur van het aluminium frame bepalen. Om uw lamellen overkapping persoonlijk te maken, kunt u ook kiezen voor opbouw screens, led verlichting in het aluminium frame of terrasverwarmers. Bekijk de mogelijkheden voor onze terrasoverkappingen in de online configurator of kom langs in onze showroom.
Waarom noemen jullie een lamellen terrasoverkapping ook wel een lamellendak?
Onze lamellen terrasoverkappingen worden geleverd met een lamellendak. Het dak van een terrasoverkapping bestaat uit horizontale, kantelbare lamellen die bijna volledig om hun as kunnen draaien. Met één klik op de knop kunt u de lamellen openen of sluiten om zo de gewenste lichtinval of beschutting te creëren.