Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Moderne terrasoverkapping

Uw tuin een moderne look geven? Met een moderne terrasoverkapping op maat is uw tuin of terras pas echt compleet. Onze terrasoverkappingen met moderne uitstraling kunnen zowel als aanbouw als vrijstaand worden geleverd. Kies voor luxe op maat met een overkapping. Bekijk alle modellen en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Tarasola Essential

Een stevige, lichte en moderne terrasoverkapping die volledig is gemaakt van stevig aluminium. De Tarasola Essential biedt een luxe sfeer en kan zowel als aanbouw of losstaande overkapping geplaatst worden. Dankzij de sterke, aluminium constructie bestand tegen wind tot 120 km/u.

Tarasola Technic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Technic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.

Tarasola Cubic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Cubic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.


Een moderne terrasoverkapping op maat

Wilt u uw tuin ook een extra luxe en moderne uitstraling geven? Bij Ekstravert bent u aan het juiste adres voor een moderne terrasoverkapping op maat. Dankzij de ruime mogelijkheden is er voor elke tuin of terras een passende terrasoverkapping. De terrasoverkappingen worden gemaakt van zeer sterk, kwalitatief aluminium die jarenlang mooi zal blijven. Hierdoor blijft de moderne look van uw nieuwe terrasoverkapping gegarandeerd. Onze terrasoverkappingen worden aan de hand van uw wensen tot op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd en zijn uitvoerbaar in verschillende kleuren en verschillende afmetingen.

Moderne overkapping voor uw tuin of terras

De moderne terrasoverkappingen van Ekstravert worden standaard uitgevoerd met een lamellendak. Dit model wordt daarom ook vaak lamellen terrasoverkapping genoemd. De horizontale lamellen vormen een dak, maar kunnen ook gekanteld worden waardoor u zelf de lichtinval kunt reguleren. Dit doet u door middel van een afstandsbediening. De lamellen kunnen tot wel 150 graden om hun as gedraaid worden, waardoor u op elk moment van de dag de gewenste schaduw of lichtinval kunt bepalen.

De lamellen in het lamellendak kunnen worden uitgevoerd met een automatische regen- en sneeuwsensor. Als het regent, zullen de lamellen in open toestand automatisch gesloten worden en een dak vormen, waardoor u droog blijft. Als het sneeuwt, zullen de lamellen automatisch openen, zodat het gewicht van de sneeuw geen schade aan het dak kan opleveren. Meer weten over de mogelijkheid voor een ingebouwde regen- en sneeuwsensor? Download de gratis brochure of neem contact op met onze klantenservice.

Moderne terrasoverkapping op maat? Die bestelt u bij Ekstravert!

Om uw nieuwe terrasoverkapping volledig aan te laten sluiten op uw wensen, kunt u deze zelf samenstellen op onze website. In onze configurator heeft u de keuze uit elke RAL-kleur en kunt u de breedte en hoogte aangeven. Hiernaast kunt u ook eventuele terrasverwarming, screens en led verlichting selecteren. Deze kunnen door middel van een afstandsbediening aan- en uitgezet worden. Kies voor luxe op maat met een moderne terrasoverkapping op maat. Stel online uw nieuwe overkapping samen of vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsbepaling te ontvangen.

Wat kost een moderne terrasoverkapping op maat?
Wij bieden uitsluitend maatwerk voor onze moderne terrasoverkappingen aan. Afhankelijk van de gewenste maten kunnen wij de prijs van uw moderne terrasoverkapping bepalen. U kunt uw terrasoverkapping in onze online configurator samenstellen, waarna u een voorlopige prijsindicatie ontvangt. U kunt ook een vrijblijvende prijsopgave laten maken door een van onze specialisten in onze showroom of aanvragen via onze website.
Van welk materiaal worden jullie moderne terrasoverkappingen gemaakt?
De moderne terrasoverkappingen uit onze collectie worden gemaakt van sterk, kwalitatief aluminium. Dit garandeert een langere levensduur, zodat u lang kunt genieten van het plezier en de comfort van uw nieuwe overkapping.
Wat is de levertijd van een moderne terrasoverkapping?
Onze moderne overkappingen worden in gemiddeld 6 weken geleverd. Wij houden u per mail op de hoogte van de levertijd en maken graag een afspraak met u om een gewenste leverdatum af te spreken.
Kan ik mijn moderne terrasoverkapping zelf samenstellen?
Onze moderne overkappingen worden altijd op maat gemaakt, zodat deze volledig aansluit op uw wensen. U kunt zelf de maten en kleur van het aluminium frame bepalen. Om uw overkapping persoonlijk te maken, kunt u ook kiezen voor opbouw screens, led verlichting in het aluminium frame of terrasverwarmers. Bekijk de mogelijkheden voor onze terrasoverkappingen in de online configurator of kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken.
Waarom noemen jullie een terrasoverkapping ook wel een lamellendak?
Onze moderne terrasoverkappingen worden geleverd met een lamellendak. Het dak van een moderne overkapping bestaat uit horizontale, kantelbare lamellen die bijna volledig om hun as kunnen draaien. Met één klik op de knop kunt u de lamellen openen of sluiten om zo de gewenste lichtinval of beschutting te creëren.