Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Elektrische zonneluifels

Genieten van luxe op maat? Met de elektrische zonneluifels van Ekstravert geniet u op elk moment van de dag van de perfecte combinatie van zonlicht en schaduw. U kunt uw nieuwe, elektrisch bedienbare zonneluifel volledig naar wens samenstellen in onze webshop. Bekijk alle mogelijkheden online en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden.

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Elektrische luifel op maat

Niets is zo vervelend als op moeten staan om uw zonneluifel te bedienen, omdat de zon is gedraaid. U kunt nu vanaf uw luie stoel uw zonneluifel bedienen. En dat alles met slechts één klik op de knop van de afstandsbediening. In het frame van onze zonneluifels worden sensoren geplaatst. Met een enkele klik op de knop kunt u uw luifel laten uitvallen of juist in laten trekken. Zo kunt u altijd de gewenste schaduw creëren.

Uw elektrische zonneluifel volledig naar wens samenstellen

Ekstravert is al jaren specialist in elektrische zonwering. Omdat geen enkele tuin of terras hetzelfde is, hebben wij een ruime keuzemogelijkheid beschikbaar voor u. U kunt zelf uw luifel naar wens samenstellen in onze online configurator. Hierin kunt u kiezen voor de gewenste RAL-kleur van het aluminium frame, de afmetingen en het type en kleur stof.

Om uw nieuwe luifel extra luxe te maken, kunt u uw zonwering op maat ook laten afwerken met terrasverwarmers of led verlichting in de aluminium frames. Ook deze kunt u eenvoudig bedienen met uw afstandsbediening. Dat is pas comfort!

Elektrische luifel bestellen? Dat doet u via Ekstravert!

Wilt u ook een mooie, op maat gemaakte elektrische luifel in uw tuin of terras laten plaatsen? Dan bent u bij Ekstravert aan het juiste adres. Wij hebben al honderden mensen blij mogen maken met een op maat gemaakte zonneluifel. Bent u de volgende? In onze online configurator kunt u uw nieuwe elektrische luifel volledig naar wens samenstellen. Voer de afmetingen van uw nieuwe luifel in, kies de gewenste afwerking en ontvang direct een voorlopige prijsopgave.