Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Zonneluifels voor uw terras

Wilt u extra luxe aan uw terras toevoegen? Dan is een zonneluifel op maat de perfecte keuze. Met een luifel kunt u genieten van zowel zon als schaduw. En dat het hele jaar door! De perfecte combinatie. Onze zonneluifels zijn volledig naar wens samen te stellen. Bekijk onze modellen online en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Terras luifels op maat

Wij geloven in maatwerk, omdat alleen dan uw zonneluifel volledig aansluit op uw woning. U kunt uw luifel volledig zelf samenstellen, zowel de breedte als de gewenste uitval. Zo heeft u de gewenste lichtinval op uw terras volledig zelf in de hand. En als u kiest voor een automatische bediening, kunt u uw luifel op een afstand bedienen. Gaat het regenen? Dan kunt u de luifel met slechts één klik op de knop laten sluiten. En wilt u wat meer schaduw creëren? Ook de uitval van uw zonnescherm regelt u met de afstandsbediening.

Uw terras luifel volledig naar wens samenstellen

Ekstravert is al jaren specialist in zonwering op maat. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste zonneluifel voor uw terras. Omdat geen enkel terras volledig hetzelfde is, hebben wij een ruime keuzemogelijkheid beschikbaar. U kunt zelf uw luifel naar wens samenstellen in onze online configurator. Hierin kunt u kiezen voor de gewenste RAL-kleur van het aluminium frame, de afmetingen en het type en kleur stof. Om uw nieuwe luifel extra luxe te maken, kunt u uw zonwering op maat ook laten afwerken met terrasverwarmers of led verlichting in de aluminium frames.