Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Vrijstaande zonneluifels

Wilt u extra luxe aan uw tuin of terras toevoegen? Dan is een vrijstaande zonneluifel op maat de perfecte keuze. Met een luifel kunt u genieten van zowel zon als schaduw. En dat het hele jaar door! De zonneluifel kan op elke gewenste plek rondom uw woning geplaatst worden. Onze vrijstaande zonneluifels zijn volledig naar wens samen te stellen. Bekijk onze modellen online en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Vrijstaande luifels op maat

Wij geloven in maatwerk, omdat alleen dan uw vrijstaande zonneluifel volledig aansluit op uw woonwensen. U kunt uw vrijstaande luifel volledig zelf samenstellen, zowel de afmetingen als de gewenste uitval. Zo kunt u zelf het zonlicht en de schaduw in uw tuin of terras aanpassen. En als u kiest voor een automatische bediening, kunt u uw vrijstaande luifel op een afstand bedienen. Gaat het regenen? Dan kunt u de luifel met slechts één klik op de knop laten sluiten. En wilt u wat meer schaduw creëren? Ook de uitval van uw zonnescherm regelt u met de afstandsbediening.

Uw vrijstaande luifel volledig naar wens samenstellen

Ekstravert is al jaren specialist in zonwering op maat. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste vrijstaande zonneluifel die past bij uw behoeften. Omdat geen enkele tuin of terras volledig hetzelfde is, hebben wij een ruime keuzemogelijkheid voor u beschikbaar gesteld. U kunt zelf uw vrijstaande luifel naar wens samenstellen in onze online configurator. Hierin kunt u kiezen voor de gewenste RAL-kleur van het aluminium frame, de afmetingen en het type en kleur stof. Om uw nieuwe zonwering extra luxe te maken, kunt u uw vrijstaande zonneluifel op maat ook laten afwerken met terrasverwarmers of led verlichting in de aluminium frames.

Vrijstaande luifel bestellen? Dat doet u via Ekstravert!

In onze online configurator kunt u uw nieuwe luifel volledig naar wens samenstellen. Voer de gewenste afmetingen van uw vrijstaande luifel in, kies de afwerking en ontvang direct een voorlopige prijsopgave. Wilt u liever eerst enkele voorbeelden bekijken om de luxueuze en stijlvolle sfeer van onze zonneluifels op maat te bekijken? Op deze pagina ziet u ons werk bij onze klanten.