Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Outdoor living

Outdoor living is dé nieuwe trend omtrent uw tuin of terras. Een prachtige terrasoverkapping op maat zorgt ervoor dat u op elk moment optimaal van uw tuin kunt genieten. Een terrasoverkapping als aanbouw of juist een vrijstaande overkapping? Alles is mogelijk. Van de kleur tot de afmetingen en van de breedte van de lamel tot opbouwscreens en terrasverwarming. Bekijk alle modellen op onze website en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden!

Tarasola Essential

Een stevige, lichte en moderne terrasoverkapping die volledig is gemaakt van stevig aluminium. De Tarasola Essential biedt een luxe sfeer en kan zowel als aanbouw of losstaande overkapping geplaatst worden. Dankzij de sterke, aluminium constructie bestand tegen wind tot 120 km/u.

Tarasola Technic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Technic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.

Tarasola Cubic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Cubic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.


Outdoor living voor uw tuin of terras

Bij Ekstravert vindt u een passende outdoor living voor elke tuin een elk (dak)terras. Met een outdoor living creëert u een prachtige buitenruimte waar u optimaal kunt genieten van het buitenleven. De aluminium terrasoverkapping biedt een luxe, karakteristieke uitstraling aan uw tuin. De horizontale lamellen die het dak vormen, kunnen op elk gewenste moment geopend en gesloten worden, zodat u de gewenste lichtinval kunt bepalen. Genieten van de zon? Open het lamellendak van uw outdoor living met de bijgeleverde afstandsbediening. Een schaduwplek creëren doet u door de lamellen te sluiten. Op elk moment van de dag kunt u de lichtinval of schaduw naar uw eigen hand creëren.

Luxe op maat met een outdoor living

Een outdoor living zorgt voor een luxe en gezellige buitenruimte waar u met uw gezin, familie of vrienden kunt genieten. Door alle verschillende mogelijkheden maakt u van uw tuin of terras de nieuwe place to be. En niet alleen op een mooie zomeravond, maar het hele jaar door! U kunt uw terrasoverkapping op maat laten uitvoeren met verschillende extra opties. Denk aan mooie opbouwscreens voor extra privacy of terrasverwarmers en led verlichting om ook ‘s avonds buiten te kunnen zitten.

Outdoor living online bestellen? Dat doet u via Ekstravert.be!

Ieder terras en iedere tuin vraagt om een ander type outdoor living. Geen enkele terrasoverkapping is daarom hetzelfde. In onze online configurator kunt u uw nieuwe outdoor living volledig naar wens samenstellen. De lengte, hoogte en diepte, de gewenste RAL-kleur en eventuele extra opties zoals de opbouwscreens. Bekijk de realisaties om te bekijken hoe wij de tuinen en terrassen van onze klanten luxer hebben mogen maken.

Wilt u onze outdoor living mogelijkheden eerst in het echt bekijken, vergelijken en testen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Gent. Hier hebben wij verschillende soorten terrasoverkappingen voor u gepresenteerd staan. Zowel online als in onze showroom helpen we u graag bij het samenstellen van uw ultieme outdoor living.