Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Pergola voor het terras

Meer sfeer op uw terras creëren? Dat doet u met een luxe pergola op maat! De pergola van Ekstravert is gemaakt van sterk aluminium en wordt uitgevoerd met een lamellendak. De lamellen in het dak van uw pergola kunt u met een afstandsbediening bedienen, zodat u zelf de lichtinval en privacy op uw terras kunt bepalen. En dankzij de verschillende opties, zoals opbouw zipscreens en terrasverwarmers, voldoet uw nieuwe pergola aan al uw wensen. Bekijk alle modellen en laat u inspireren door de mogelijkheden.


Een moderne pergola op maat voor uw terras

Bij Ekstravert bent u aan het juiste adres voor een luxe pergola voor uw terras. Door de verschillende mogelijkheden is er ook een mooie pergola voor uw terras samen te stellen. U kunt uw nieuwe pergola als vrijstaande overkapping samenstellen, maar ook als aanbouw voor op uw woning. Deze modellen worden gemaakt van zeer sterk, kwalitatief aluminium dat jarenlang mooi zal blijven. Onze terrasoverkappingen worden aan de hand van uw wensen tot op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd en zijn uitvoerbaar in verschillende kleuren en verschillende afmetingen. Bekijk de verschillende modellen en doe online inspiratie op.

Pergola voor uw terras: de voordelen

Een pergola op maat van Ekstravert worden standaard uitgevoerd met een lamellendak. De horizontale lamellen vormen een dak. Tevens kunnen deze lamellen gekanteld worden, waardoor u zelf de lichtinval en schaduw kunt bepalen. Dankzij een handige afstandsbediening kunt u de lamellen tot wel 150 graden om hun as laten draaien. Zo geniet u van de schaduw als de zon te scherp is en creëert u de juiste lichtinval op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

De lamellen in het lamellendak kunnen worden uitgevoerd met een automatische regen- en sneeuwsensor. Als het regent, zullen de lamellen in open toestand automatisch gesloten worden en een dak vormen, waardoor u droog blijft. Als het sneeuwt, zullen de lamellen automatisch openen, zodat het gewicht van de sneeuw geen schade aan het dak kan opleveren. Meer weten over de mogelijkheid voor een ingebouwde regen- en sneeuwsensor? Download de gratis brochure of neem contact op met onze klantenservice.

Luxe op maat met een terras pergola

Op onze website kunt u uw nieuwe terras pergola volledig op maat samenstellen, zodat deze naadloos aansluit op uw wensen. In onze configurator heeft u de keuze uit vele RAL-kleuren voor het aluminium frame en kunt u de gewenste breedte en hoogte invoeren. Naast de standaard opties kunt u ook kiezen voor terrasverwarming of led verlichting om uw pergola net dat beetje extra te geven. Deze kunnen door middel van een afstandsbediening aan- en uitgezet worden. Kies voor luxe op maat met een moderne pergola op maat.

Wat kost een pergola voor mijn terras?
Bij Ekstravert kunt u terecht voor een pergola voor uw terras. De prijs van uw nieuwe terras pergola hangt af van de gewenste maten. Wij hebben geen standaard maten en daarom ook geen vaste prijzen. U kunt uw pergola voor het tuin of terras online in onze configurator samenstellen, waarna u direct een voorlopige prijsindicatie ziet.
Wat is de levertijd van jullie terras pergola?
De levertijd van onze terras pergola’s is gemiddeld 6 weken. Wij houden u per mail op de hoogte van de levertijd en maken graag een afspraak met u om een gewenste leverdatum af te spreken.
Waarom wordt een pergola van aluminium gemaakt?
De pergola’s van Ekstravert worden gemaakt van sterk, kwalitatief aluminium. Dit garandeert namelijk een langere levensduur, zodat u lang kunt genieten van het plezier en de comfort van uw nieuwe pergola. Tevens is aluminium slijtvaster dan materialen als hout en is het bestand tegen alle weersomstandigheden.
Kan ik mijn pergola zelf samenstellen?
Onze pergola’s worden aan de hand van uw wensen op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd. Zo past uw nieuwe pergola perfect bij uw tuin of terras. Naast de gewenste maten kunt u ook de kleur van het aluminium frame bepalen. Om uw pergola extra persoonlijk te maken, kunt u ook kiezen voor opbouw screens, led verlichting in het aluminium frame of terrasverwarmers. Bekijk de mogelijkheden voor onze aluminium pergola’s in de online configurator of kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken.