Kunnen wij u helpen?

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat


Informatie rolluiken

Isolerende rolluiken

Bij Ekstravert vindt u de mooie rolluiken op maat die voornamelijk bekend staan om hun goede isolerende werking. Voor onze rolluiken bieden wij een groot aanbod aan kleuren voor uw lamellen en rail. De rolluiken van de merken Heroal en Alutech kunnen zowel als inbouw en als opbouw geplaatst worden. Bij Ekstravert stelt u uw rolluiken nu ook online samen!

 

Rolluiken Ekstravert

De rolluiken van Ekstravert zijn goed betaalbaar, gemaakt van topkwaliteit en verkrijgbaar met verschillende bedieningen, motoren en kleuren. Stel uw Ekstravert rolluiken op maat samen in de online configurator.

Rolluiken Heroal

Onze hoogwaardige Heroal rolluiken op maat zijn veilig, duurzaam en onderhoudsarm. Zo worden de rolluiken gemaakt van aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor een stabiele constructie en een lange levensduur. Stel uw Heroal rolluiken op maat samen in de online configurator.


Daarom kiest u voor onze rolluiken

 • Korte levertijden
 • Topkwaliteit
 • Inbraakvertragend
 • Geluidsisolerende werking
 • Biedt de gewenste privacy in huis
 • Hoge thermische isolatiewaarde, waarmee u bespaart op verwarmingskosten
 • Geen elektrische aansluiting/eenvoudige plaatsing
 • Milieuvriendelijk en spaarzaam dankzij mogelijkheid voor solar paneel in de motor

Isolerende rolluiken op maat van Ekstravert

Rolluiken hebben verschillende soorten functies. Zo zorgen ze voor meer privacy, werken ze inbraakvertragend en ook nog eens zonwerend. Maar wist u dat rolluiken ook goede thermische isolatie bieden? Met rolluiken kan de gestookte warmte optimaal vastgehouden worden en krijgt kou geen kans om binnen te dringen. De thermische isolatie werkt ook in de zomer in uw voordeel. Wij zetten alle voordelen van onze rolluiken graag voor u op een rij:

 • Met rolluiken houdt u de warmte buiten. Het blijft hierdoor aangenaam koel bij zomerse temperaturen.
 • In de winter zorgen rolluiken voor thermische isolatie, waarbij de warmte binnen blijft en u kunt besparen op verwarmingskosten.
 • Onze aluminium rolluiken dragen bij aan de inbraakveiligheid van uw woning. Inbrekers krijgen geen kans om uw woning binnen te dringen als uw rolluiken gesloten zijn.
 • Rolluiken zijn 100% verduisterend, waardoor onze elektrische rolluiken ook als verduisterende zonwering voor slaapkamers en kinderkamers toegepast kunnen worden.
 • Onze rolluiken kunnen bediend worden door middel van handbediening of elektrische bediening. Bij elektrische bediening heeft u de keuze uit bediening middels afstandsbediening of middels een applicatie op uw smartphone
 • De aluminium rolluiken zijn leverbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Voor elke woning bieden wij stijlvolle rolluiken op maat aan.

De moderne uitstraling van onze isolerende rolluiken

De rolluiken in het assortiment van Ekstravert worden gemaakt van sterk aluminium. Dit materiaal geeft niet alleen een moderne uitstraling aan uw exterieur, maar zorgt er ook voor dat onze rolluiken een lange levensduur hebben. De stabiele geleiders en andere componenten zorgen ervoor dat uw woning optimaal beschermd is tegen inbraak en dat u binnen altijd de gewenste temperatuur aan kunt houden. In de zomer houden de rolluiken de warmte buiten, waardoor het binnen aangenaam koel aanvoelt. In de winter zullen de rolluiken er juist voor zorgen dat de gestookte warmte binnen blijft. De rolluiken kunnen (indien u hiervoor kiest) elektrisch bediend worden door middel van een afstandsbediening, app of schakelaar. Zo kunt u op elk gewenst moment uw rolluiken bedienen en zo de mate van lichtinval en privacy bepalen.

Isolerende rolluiken samenstellen in onze online configurator

Rolluiken met zowel een thermische isolatie als akoestische isolatie die ook zonwerend, inbraakwerend en besparend werken? Bij Ekstravert bent u op de juiste plek voor rolluiken op maat! Wij helpen u graag bij het vinden van geschikte rolluiken voor in uw woning of kantoorpand. In de online configurator stelt u zelf uw nieuwe rolluiken op maat samen. Van afmeting tot kleur en van handmatige of elektrische bediening tot de wijze waarop u uw nieuwe rolluiken wil monteren: uw rolluiken worden volledig op maat voor u gemaakt, zodat ze voldoen aan al uw wensen. In ons assortiment vindt u de rolluiken van de merken Heroal en Alutech. Ekstravert is vooruitstrevend op dit gebied en levert rolluiken geheel afgestemd op uw wensen en behoeften, perfect passend bij de rest van uw exterieur.

Wat zijn isolerende rolluiken?
Isolerende rolluiken zijn rolluiken met akoestische en thermische werking. Onze rolluiken dempen het geluid van buitenaf. Daarnaast houden de rolluiken de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen. U zult zelf ervaren dat u minder energiekosten voor de airco en stookkosten voor het verwarmen van uw woning maakt.
Wat kosten isolerende rolluiken op maat?
Ekstravert levert uitsluitend maatwerk rolluiken aan. Het is daarom van tevoren niet mogelijk om aan te geven wat onze rolluiken voor uw woning kosten. In onze online configurator kunt u zelf de gewenste maten en kleuren invoeren, waarna u een prijsopgave in beeld te zien krijgt. In onze showroom maken onze medewerkers ook graag een berekening voor u.
Bieden de isolerende rolluiken voldoende privacy?
In gesloten toestand is het niet mogelijk om door de aluminium lamellen van de rolluiken heen te kijken. Dat zorgt ervoor dat u afgeschermd bent en dus geen inkijk heeft.
Hebben solar rolluiken een thermische isolerende werking?
De rolluiken van Ekstravert staan bekend om de thermische isolatie. Door middel van rolluiken bespaart u ‘s nachts tot wel 56% op uw warmteverlies. In de zomer houden de rolluiken de warmte buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.