Kunnen wij u helpen?

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat


Informatie rolluiken

Opbouw rolluiken

Bij Ekstravert vindt u de rolluiken op maat van de merken Heroal en Alutech die als opbouwrolluiken geplaatst kunnen worden. Opbouwrolluiken worden aan de buitenzijde van uw raam geplaatst. Het rolluik wordt aan het raamkozijn gemonteerd, waardoor er één geheel ontstaat van raam en uw rolluik. Dit zorgt voor betere isolatie, zonwering en bescherming tegen inbraak.

 

Rolluiken Ekstravert

De rolluiken van Ekstravert zijn goed betaalbaar, gemaakt van topkwaliteit en verkrijgbaar met verschillende bedieningen, motoren en kleuren. Stel uw Ekstravert rolluiken op maat samen in de online configurator.

Rolluiken Heroal

Onze hoogwaardige Heroal rolluiken op maat zijn veilig, duurzaam en onderhoudsarm. Zo worden de rolluiken gemaakt van aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor een stabiele constructie en een lange levensduur. Stel uw Heroal rolluiken op maat samen in de online configurator.


Daarom kiest u voor onze rolluiken

 • Korte levertijden
 • Topkwaliteit
 • Inbraakvertragend
 • Geluidsisolerende werking
 • Biedt de gewenste privacy in huis
 • Hoge thermische isolatiewaarde, waarmee u bespaart op verwarmingskosten
 • Geen elektrische aansluiting/eenvoudige plaatsing
 • Milieuvriendelijk en spaarzaam dankzij mogelijkheid voor solar paneel in de motor

Opbouwrolluiken op maat van Ekstravert

Opbouwrolluiken worden rechtstreeks op het raam gemonteerd, wat zorgt voor een strak geheel van uw algehele exterieur. Om het beste resultaat te garanderen, kunt u bij Ekstravert enkel terecht voor op maat gemaakte opbouwrolluiken. Wij zetten alle voordelen van onze rolluiken als opbouw graag voor u op een rij:

 • Met rolluiken houdt u de warmte buiten. Het blijft hierdoor aangenaam koel bij zomerse temperaturen.
 • In de winter zorgen rolluiken voor thermische isolatie, waarbij de warmte binnen blijft en u kunt besparen op verwarmingskosten.
 • Onze aluminium rolluiken dragen bij aan de inbraakveiligheid van uw woning. Inbrekers krijgen geen kans om uw woning binnen te dringen als uw rolluiken gesloten zijn.
 • Rolluiken zijn 100% verduisterend, waardoor onze elektrische rolluiken ook als verduisterende zonwering voor slaapkamers en kinderkamers toegepast kunnen worden.
 • Onze rolluiken kunnen bediend worden door middel van handbediening of elektrische bediening. Bij elektrische bediening heeft u de keuze uit bediening middels afstandsbediening of middels een applicatie op uw smartphone
 • De aluminium rolluiken zijn leverbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Voor elke woning bieden wij stijlvolle rolluiken op maat aan.

De moderne uitstraling van onze opbouwrolluiken

Alle rolluiken uit ons assortiment worden gemaakt van sterk aluminium. Zo ook onze opbouw rolluiken. Het materiaal zorgt voor een goede thermische isolatie, akoestische isolatie en dragen bij aan de lange levensduur van uw rolluiken. De horizontale lamellen van de rolluiken zijn in open toestand opgerold in een mooi vormgegeven bovenbak, die de lamellen beschermd tegen weersinvloeden. De stabiele geleiders en andere componenten zorgen ervoor dat uw woning optimaal beschermd is tegen inbraak en dat u binnen altijd de gewenste temperatuur aan kunt houden. De rolluiken kunnen (indien u hiervoor kiest) elektrisch bediend worden door middel van een afstandsbediening, app of schakelaar. Zo kunt u op elk gewenst moment uw rolluiken bedienen en zo de mate van lichtinval en privacy bepalen.

Opbouwrolluiken samenstellen in onze online configurator

Bent u op zoek naar op maat gemaakte rolluiken voor uw woning? Dan bent u bij Ekstravert aan het juiste adres. Via onze online configurator stelt u eenvoudig zelf uw opbouwrolluiken op maat samen. In de online configurator voert u de gewenste afmetingen in en ziet u de keuzemogelijkheden voor de kleur van de rolluiken, de montage en bediening. Uw rolluiken worden volledig op maat voor u gemaakt, zodat ze voldoen aan al uw wensen. In ons assortiment vindt u de rolluiken van de merken Heroal en Alutech. Ekstravert is vooruitstrevend op dit gebied en levert rolluiken geheel afgestemd op uw wensen en behoeften, perfect passend bij de rest van uw exterieur.

Wat zijn opbouwrolluiken?
Opbouwrolluiken zijn rolluiken die als opbouw op uw kozijn geplaatst wordt. De cassette en geleiders sluiten naadloos aan op uw ramen, wat een mooie uitstraling geeft aan uw exterieur.
Wat kosten opbouw rolluiken op maat?
Ekstravert levert uitsluitend maatwerk rolluiken aan. Het is daarom niet mogelijk om vooraf aan te geven wat rolluiken voor uw exterieur kosten. In onze online configurator kunt u de gewenste maten en extra opties invoeren, waarna u een prijsopgave van ons ontvangt.
Bieden de opbouwrolluiken voldoende privacy?
In gesloten toestand is het niet mogelijk om door de aluminium lamellen van de opbouwrolluiken heen te kijken. Dat zorgt ervoor dat u afgeschermd bent en dus geen inkijk heeft.
Hebben de rolluiken een thermische isolerende werking?
De rolluiken van Ekstravert staan bekend om de thermische isolatie. Dit geldt ook voor onze opbouwrolluiken. Door middel van rolluiken bespaart u ‘s nachts tot wel 56% op uw warmteverlies. In de zomer houden de rolluiken de warmte buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.