Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Uitvalschermen op maat

Met een uitvalscherm in uw tuin of uw terras geniet u altijd van het buitenleven. Het uitvalscherm biedt u namelijk de mogelijkheid om een schaduwplek te creëren, zodat iedereen kan genieten van de tuin. Bij Ekstravert kunt u uw uitvalscherm zelf samenstellen. Bekijk de verschillende modellen online en laat u verrassen door het diverse scala aan mogelijkheden.

 

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Uitvalschermen voor elke tuin of terras

Als de zon schijnt, wilt u niets liever dan buiten genieten van het mooie weer. Met een uitvalscherm combineert u het beste van twee werelden: zon én schaduw in uw tuin! Als u uw uitvalscherm met elektrisch bedienbare motor laat afwerken, kunt u het scherm eenvoudig met uw afstandsbediening laten uitvallen of juist intrekken. En dat allemaal vanaf uw zitplek. Hoe fijn is dat?! Als het plots begint te waaien of als er regen verwacht wordt, kunt u uw uitvalscherm snel en eenvoudig laten intrekken. Gelukkig zijn de doeken van onze uitvalschermen wel bestand tegen een beetje wind. Onze klantenservice vertelt u graag meer over de kwaliteit van onze doeken.

Uw uitvalscherm volledig naar wens samenstellen

Omdat uw nieuwe uitvalscherm aan uw woning wordt vastgemaakt, wilt u wel dat deze naadloos aansluit op uw huis. Pas dan zorgt een uitvalscherm voor de gewenste uitstraling. Daarom kunt u uw nieuwe uitvalscherm volledig naar wens samenstellen bij Ekstravert. In onze online configurator kunt u zelf de kleur van de cassette, het doek en de afmetingen invoeren, waarna u een prijsindicatie getoond krijgt. Naast de standaard opties kunt u uw uitvalscherm ook laten afwerken met mooie accessoires. Zo kunt u led verlichting in de aluminium frames laten plaatsen en kunt u uw zonnescherm compleet maken met stijlvolle terrasverwarmers. Doordat u uw uitvalscherm op maat kunt laten samenstellen, zal deze naadloos aansluiten op uw wensen.

\