Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Veranda zonwering

Uw veranda is pas echt compleet met zonwering op maat. Om u daarbij te helpen, hebben wij een ruime collectie zonwering op maat samengesteld. Zo hebben wij voor elke veranda een passende oplossing. De zonwering is gemaakt van sterke materialen, zodat deze nog jarenlang mooi blijven. Bekijk de verschillende modellen en laat u inspireren door alle mogelijkheden bij Ekstravert.

 

Luifels Elegance

Het knikarmscherm Elegance; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dit scherm is volledig vervaardigd uit aluminium en voorzien van Dickson doeken.


Zonwering voor uw veranda

Voor elke veranda biedt Ekstravert passende zonwering op maat. Of u nu kiest voor raamdecoratie op maat voor binnen of mooie screens voor buiten. Er is van alles mogelijk om uw veranda mooi aan te kleden. En het fijne is dat u uw nieuwe zonwering volledig naar wens kunt samenstellen. De kleur, de afwerking, de mate van lichtinval en privacy. Alles is mogelijk. Bekijk deze foto’s om te zien hoe wij de veranda van onze klanten hebben mogen aankleden.

Kies voor luxe op maat en laat uw zonwering afwerken met motor. Hiermee kunt u door middel van een afstandsbediening uw veranda zonwering op afstand bedienen. Meer of juist minder schaduw creëren? Dat doet u in een handomdraai. Dat is pas comfort en gemak!

Zonwering voor uw veranda online bestellen? Dat doet u via Ekstravert!

Ekstravert is al jaren de specialist in zonwering voor veranda’s. Wilt u ook zonwering voor uw veranda aanschaffen, zodat het plaatje echt compleet wordt? U kunt uw zonwering eenvoudig online bestellen. U selecteert het gewenste product, voert de maten in, kiest de gewenste kleur waarna u direct ziet wat de prijs is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Doorgaans kunnen wij binnen 15 werkdagen leveren, zodat u snel kunt genieten van luxe op maat. Wij houden u op elk moment graag op de hoogte, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u vragen? Zowel online als in onze showroom staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!