Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Automatische zonwering: dé trend van 2023

Automatische zonwering is dit jaar dé trend als het gaat om bescherming tegen de warmte van de zon. Het is een innovatieve technologie die u in staat stelt uw zonwering automatisch aan te passen aan de veranderende omstandigheden, zodat u altijd beschermd bent tegen de warmte van de zon. Met automatische zonwering hoeft u nooit meer handmatig uw zonwering te bedienen, wat tijd en moeite bespaart. Automatische zonwering maakt gebruik van geavanceerde sensoren die real-time informatie verzamelen over de zonsterkte en richting. Hierdoor past de zonwering zich automatisch aan, waardoor u altijd optimaal beschermd bent tegen de warmte van de zon.

 

Maak het jezelf makkelijk: een automatische elektrische zonwering

Automatische zonwering kunt met een eenvoudige bediening. Met automatische zonwering bent u dus niet langer afhankelijk van handmatige besturing maar werkt u met een makkelijkere soort bediening, waardoor het gemak van gebruik aanzienlijk toeneemt. U kunt de automatische zonwering instellen en bedienen via een app of draadloze afstandsbediening, waardoor u altijd en overal controle heeft over uw zonwering. Met de elektrische bediening kunt u de automatische zonwering programmeren en instellen op bepaalde tijdstippen. Zo kunt u ervoor zorgen dat de zonwering automatisch open- en dicht gaat wanneer u dit wenst. Bovendien is automatische zonwering niet alleen gemakkelijk als het gaat op bediening, maar ook nog eens stijlvol en modern.

Automatische zonwering biedt ook een aanzienlijke verbetering in uw energie-efficiëntie, omdat de zonwering uw ramen bedekt en u minder hoeft te koelen om de warmte buiten te houden. Helemaal duurzaam als u gebruikt maakt van zonne energie.

Soorten automatische zonwering

Zonwering is een belangrijk aspect voor elke woning of gebouw. Het zorgt voor comfort en verkoeling. Er zijn diverse type zonwering beschikbaar, elk met een eigen unieke set aan kenmerken en mogelijkheden.

Automatische zonwering wordt aangedreven door een automatische bediening. De afstandsbediening stuurt de motor van uw zonwering aan. Dit maakt het neer bewegen van de zonwering een eenvoudige taak. De keuze is afhankelijk van de ramen en de afmetingen waarvoor u zonwering wenst. Bovendien zijn er extra opties beschikbaar, zoals bediening via een app of afstandsbediening, waardoor het gebruik van de automatische zonwering nog gemakkelijker wordt.

Vind de beste automatische en elektrische zonwering bij Ekstravert

Als u op zoek bent naar de perfecte oplossing voor uw zonweringen, dan kunt u terecht bij Ekstravert. Met een groot assortiment aan zonwering vindt u bij ons altijd wat u zoekt. Of u nu kiest voor eenvoudige oplossing of extra opties, wij hebben producten die aan uw specifieke wensen voldoen. Al onze producten zijn op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt en bieden een effectieve bescherming tegen de zon. Zo kunt u altijd genieten van de automatische zonwering thuis, op uw terras of veranda.


« Terug naar het overzicht