Kunnen wij u helpen?

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat


Informatie rolluiken

Elektrische rolluiken

Verhoog uw wooncomfort en kies voor elektrische rolluiken van Ekstravert. Ervaar de vele voordelen die rolluiken met elektrische bediening met zich meebrengen, zoals energiebesparing, meer privacy en beveiliging tegen inbraak. Kiest u voor elektrische rolluiken van Ekstravert, dan kiest u voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 

Rolluiken Ekstravert

De rolluiken van Ekstravert zijn goed betaalbaar, gemaakt van topkwaliteit en verkrijgbaar met verschillende bedieningen, motoren en kleuren. Stel uw Ekstravert rolluiken op maat samen in de online configurator.

Rolluiken Heroal

Onze hoogwaardige Heroal rolluiken op maat zijn veilig, duurzaam en onderhoudsarm. Zo worden de rolluiken gemaakt van aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor een stabiele constructie en een lange levensduur. Stel uw Heroal rolluiken op maat samen in de online configurator.


Daarom kiest u voor onze rolluiken

 • Korte levertijden
 • Topkwaliteit
 • Inbraakvertragend
 • Geluidsisolerende werking
 • Biedt de gewenste privacy in huis
 • Hoge thermische isolatiewaarde, waarmee u bespaart op verwarmingskosten
 • Geen elektrische aansluiting/eenvoudige plaatsing
 • Milieuvriendelijk en spaarzaam dankzij mogelijkheid voor solar paneel in de motor

Elektrische rolluiken op maat van Ekstravert

Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting die bestaat uit horizontale lamellen, waar u een raam, deur of andere ruimte van uw woning mee kunt afsluiten. Uw rolluiken automatisch openen en sluiten? Geen probleem. Bij Ekstravert vindt u elektrische rolluiken van Heroal en Alutech, altijd perfect op maat gemaakt. Elektrische rolluiken beschikken over een ingebouwde motor die de luiken aanstuurt met één klik op de knop. U hoeft de rolluiken dus niet meer met de hand te openen en sluiten. Dit kan voortaan allemaal via uw afstandsbediening, schakelaar, app of uw smart home systeem. Wij zetten alle voordelen van elektrische rolluiken op een rij:

 • Met rolluiken houdt u de warmte buiten. Het blijft hierdoor aangenaam koel bij zomerse temperaturen.
 • In de winter zorgen rolluiken voor thermische isolatie, waarbij de warmte binnen blijft en u kunt besparen op verwarmingskosten.
 • Elektrische rolluiken dragen bij aan de inbraakveiligheid van uw woning. Inbrekers krijgen geen kans om uw woning binnen te dringen als uw rolluiken gesloten zijn.
 • Rolluiken zijn 100% verduisterend, waardoor onze elektrische rolluiken ook als verduisterende zonwering voor slaapkamers en kinderkamers toegepast kunnen worden.
 • Bij elektrische bediening heeft u de keuze uit bediening middels afstandsbediening of middels een applicatie op uw smartphone.
 • Rolluiken zijn leverbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Voor elke woning bieden wij stijlvolle rolluiken op maat aan.

Het gemak van elektrische rolluiken

Automatische rolluiken verhogen uw wooncomfort, geven u de gewenste privacy en zorgen voor goede bescherming en isolatie. Ze zorgen voor een veilig gevoel in huis en houden de warmte buiten op een zonnige dag. Iedereen kent de rolluiken met handmatige bediening, maar steeds vaker zien we het elektrische rolluik voorbij komen. Rolluiken met automatische bediening zijn comfortabel in gebruik en beschikken over verschillende besturingsmogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit een schakelaar of handzender om de rolluiken omhoog en omlaag te bewegen. Daarnaast kunnen de rolluiken ook geïntegreerd worden in uw huissysteem, waardoor u uw rolluik kunt bedienen via een app op uw tablet op smartphone. Tot slot bieden we de optie om de elektrische rolluiken te voorzien van speciale sensoren, waardoor de rolluiken automatisch sluiten bij een bepaalde temperatuur of lichtsterkte.

Elektrische rolluiken samenstellen in onze online configurator

Wilt u elektrische rolluiken op maat samenstellen voor uw woning? U stelt uw nieuwe zonwering eenvoudig online samen. In de online configurator van Ekstravert stelt u de elektrische rolluiken van de merken Heroal en Alutech naar wens samen. Vul de gewenste maten in en kies uit een van de stijlvolle kleuren voor de lamellen en het profiel van de rolluiken. Ekstravert is vooruitstrevend op dit gebied en levert rolluiken geheel afgestemd op uw wensen en behoeften, perfect passend bij de rest van uw exterieur. Ga direct naar onze configurator en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zijn elektrische rolluiken?
Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting van deuren en ramen. Een rolluik bestaat uit horizontale lamellen, gemaakt van aluminium of roestvrij staal. Bij elektrische rolluiken bedient u uw zonwering door middel van een afstandsbediening of applicatie op uw smartphone. U hoeft uw rolluiken dan niet meer met de hand te bedienen. Met slechts één klik op de knop kunt u de rolluiken op afstand openen of sluiten.
Wat kosten elektrische rolluiken op maat?
Onze elektrische rolluiken worden volledig op maat gemaakt. In onze online configurator kunt u zelf de gewenste maten en kleuren invoeren, waarna u een prijsopgave in beeld te zien krijgt. Wij bieden geen standaard maten en prijzen aan.
Bieden de elektrische rolluiken voldoende privacy?
In gesloten toestand is het niet mogelijk om door de lamellen heen te kijken. Dat zorgt ervoor dat u afgeschermd bent en dus geen inkijk heeft.
Hebben elektrische rolluiken een isolerende werking?
Rolluiken staan bekend om de thermische isolatie. Door middel van rolluiken bespaart u ‘s nachts tot wel 56% op uw warmteverlies. In de zomer houden de rolluiken de warmte buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.