Kunnen wij u helpen?

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat


Informatie screens

Budget screens op zonne energie

Bent u op zoek naar goedkope raamdecoratie die het scherpe zonlicht filteren, maar waar u wel uw uitzicht kunt behouden? En dat alles op een duurzame manier? Met onze Budget screens op zonne energie is het mogelijk. De cassette van onze screens is uitgevoerd met zonnecel die zich op kan laden dankzij zonlicht. En doordat wij de producten direct vanaf onze leverancier leveren, kunnen wij u een mooie en scherpe prijs aanbieden. Kies de maximale afmeting van de cassette, voer uw gewenste maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs.

 

 

Welke screens selecteer ik?

Daarom kies je voor onze screens

 • Korte levertijden
 • Geen elektrische aansluiting / eenvoudige plaatsing
 • Goedkoopste solar motor op de markt
 • Topkwaliteit
 • Milieuvriedelijk en duurzaam
 • Kwaliteits solar motor 5 jaar garantie
Vanaf
€ 285,39
vanaf
€ 285,39

Budget screen 95

De Budget Screen 95 biedt uitkomst voor vele standaard ramen die u uit wil rusten met screens. Het sterke aluminium profiel in combinatie met het doek van glasvezel en PVC biedt garantie voor een jarenlange stijlvolle look. De Budget Screen 95 is beschikbaar tot de afmeting 350cm bij 280cm.

Vanaf
€ 292,95,-
vanaf
€ 292,95,-

Budget screen 105

De Budget Screen 105 biedt uitkomst voor vele standaard ramen die u uit wil rusten met screens. Het sterke aluminium profiel in combinatie met het doek van glasvezel en PVC biedt garantie voor een jarenlange stijlvolle look. De Budget Screen 105 is beschikbaar tot de afmeting 450cm bij 350cm.

Vanaf
€ 321,30
vanaf
€ 321,30

Budget screen 125

De Budget Screen 125 biedt uitkomst voor vele standaard ramen die u uit wil rusten met screens. Het sterke aluminium profiel in combinatie met het doek van glasvezel en PVC biedt garantie voor een jarenlange stijlvolle look. De Budget Screen 125 is beschikbaar tot de afmeting 450cm bij 450cm.


Stijl en comfort met onze Budget screens op zonne energie

Screens zijn een mooie en moderne vorm van buitenzonwering waarmee u optimaal kunt genieten van uw uitzicht. De screendoek stoffen zijn op een unieke manier geweven. Onze unieke stoffen filteren het scherpe zonlicht, waardoor enkel een mooie sfeervolle lichtinval in huis ontstaat. De stoffen weerkaatsen het felle zonlicht, waardoor screens warmtewerend zijn en enkel nog voor een zachte lichtinval in uw woning zorgt. De Budget screens worden via geleiders bediend. Bent u op zoek naar screens met ZIP technologie? Bekijk dan onze Modern ZIP screens en Exclusief screens.

De compacte cassette met motor en zonnecel

In de compacte cassette van onze Budget screens is een zonnecel verwerkt. Deze zonnecel zet zonlicht om in energie, waarmee onze screens bediend kunnen worden. Omdat de zon niet altijd schijnt, is deze zonnecel zo ontwikkeld dat deze ook opgeladen wordt bij daglicht. Het daglicht is voldoende om de accu in de motor op te laden. Met de afstandsbediening kunt u uw screens vervolgens openen en sluiten. Omdat het sterke aluminium frame bestand is tegen weersomstandigheden, kiest u met onze screens op maat voor een duurzame vorm van buitenzonwering. Op de motoren van onze screens rust een garantie van 7 jaar.

Een ruime collectie stijlvolle screendoeken

In onze collectie hebben wij meer dan 60 stijlvolle, moderne kleuren stoffen waar u uit kunt kiezen. De stoffen zijn onderverdeeld in de categorieën de Sergé 600, Sergé 1% en Soltis 86. De Soltis 86 en Sergé 600 stoffen bieden een fijne doorkijk, de Sergé 1% is wat dichter geweven. Alle stoffen hebben een hoge kleurvastheid en zullen dus niet vervagen door het zonlicht. Van elke kleur is een gratis kleurstaal aan te vragen, zodat u thuis kunt bepalen welke kleur het beste past bij uw woonwensen. Daarnaast kunt u de kleuren stof vergelijken met een van de 10 gratis RAL-kleuren aluminium frames.

Een ruime collectie stijlvolle screendoeken

In onze collectie hebben wij meer dan 60 stijlvolle, moderne kleuren stoffen waar u uit kunt kiezen. De stoffen zijn onderverdeeld in de categorieën de Sergé 600, Sergé 1% en Soltis 86. De Soltis 86 en Sergé 600 stoffen bieden een fijne doorkijk, de Sergé 1% is wat dichter geweven. Alle stoffen hebben een hoge kleurvastheid en zullen dus niet vervagen door het zonlicht. Van elke kleur is een gratis kleurstaal aan te vragen, zodat u thuis kunt bepalen welke kleur het beste past bij uw woonwensen. Daarnaast kunt u de kleuren stof vergelijken met een van de 10 gratis RAL-kleuren aluminium frames.

De verschillende Budget screens varianten

In ons assortiment vindt u de Budget screen 95, Budget screen 105 en Budget screen 125. De cijfers geven de grootte van de cassette voor onze screens aan. Hoe groter de gewenste afmetingen, hoe groter de cassette. Twijfelt u welk type Budget screens geschikt zijn voor u? Bekijk de tabel om het juiste type te bepalen.

Type Budget Screen Breedte (cm) Hoogte (cm)
Budget screen 95 350 280
Budget screen 105 450 350
Budget screen 125 450 450

Bent u van plan om meerdere ramen te voorzien van mooie Budget screens op maat? Het kan voorkomen dat u, door afwijkende afmetingen, verschillende cassette groottes aangeraden krijgt. Om een mooie, strakke uitstraling te creëren, raden we u aan om alle screens in dezelfde cassette afmeting te bestellen. Zo kan het voorkomen dat er enkele afmetingen vallen binnen de Budget Screen 95 lijn en enkele afmetingen in de Budget Screen 105. Wij raden u in dit geval aan om alle screens in de klasse Budget Screen 105 te bestellen.

Zelfmontage voor onze Budget screens

Doordat de screens werken op energie vanuit daglicht, heeft u geen elektriciteit nodig en hoeft u bij de montage dus ook geen kabels aan te sluiten. De montage van onze Budget solar screens is hierdoor erg eenvoudig. Doordat u enkel wat gaten hoeft te boren en te schroeven en het aluminium frame in een aantal snelle stappen vast hoeft te zetten, is de montage van de screens op zonne-energie erg snel te realiseren. De Budget screens kunnen zelf gemonteerd worden. Dit ziet u direct terug in de scherpe prijs. Voor vragen over de montage van uw screens kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Solar screens goedkoop online kopen? Bestel via Ekstravert.be!

Bij Ekstravert kunt u uw Budget screens op zonne energie volledig naar wens samenstellen. Maar waarom bij Ekstravert?

 • De Budget screens werken op zonne-energie, waardoor dit een energiezuinige en duurzame vorm van raamdecoratie is;
 • De screens hebben een effectieve warmtewerende werking;
 • Met een maximale afmeting van 450x450cm bieden onze Budget screens voor elk raam een passende oplossing;
 • Het sterke aluminium profiel is bestand tegen verschillende weersinvloeden;
 • De screens zijn eenvoudig zelf te monteren;
 • Altijd 100% op maat gemaakt!

Kies de gewenste kleur, bediening en de afwerking en laat uw nieuwe solar screens volledig aansluiten op uw woning. Wij hebben een ruime kleurencollectie met 10 RAL-kleuren opties. Naast de standaard kleuren zoals RAL 9001 en RAL 9010 hebben we nog meer moderne RAL-kleuren voor u beschikbaar. Zit de gewenste RAL-kleur er niet tussen? Voor een kleine meerprijs kunnen wij de omlijsting van uw Budget screens in de gewenste RAL-kleur leveren.

Twijfelt u over de kleur of de uitstraling? Bekijk onze gerealiseerde projecten om de uitstraling van onze screens bij onze klanten te bekijken.