Kunnen wij u helpen?

Tel: 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat


Informatie screens

Exclusief screens

Exclusief screens op maat aanschaffen? Dankzij onze op maat gemaakte screens uit de Exclusief lijn kunnen wij zelfs de grootste ramen voorzien van prachtige screens op maat. De Exclusief screens zijn een 100% Belgisch product en worden afgewerkt met zonnecel die daglicht omzet in groene stroom, zodat u verder geen elektriciteit meer nodig heeft om de screens te bedienen. Dankzij de ranke profielen vormt onze Exclusief lijn screens ook een mooie en moderne oplossing voor ramen met weinig ruimte voor montage. Kies de maximale afmeting van de cassette, voer uw gewenste maten in en laat u verrassen door de prijs voor onze duurzame Exclusief screens

 

 

Welke screens selecteer ik?

Daarom kies je voor onze screens

 • Korte levertijden
 • Geen elektrische aansluiting / eenvoudige plaatsing
 • Goedkoopste solar motor op de markt
 • Topkwaliteit
 • Milieuvriedelijk en duurzaam
 • Kwaliteit somfy sunea 7 jaar garantie
Vanaf
€ 508,41
vanaf
€ 508,41

Exclusief screen 100

De Exclusief Screen 100 onderscheidt zich door de smalle geleiders, zodat het perfect werkt in kleine raamopeningen. Bij dit ZIP Systeem wordt gebruikt gemaakt van glasvezel, welke duurzaam en bestand zijn tegen weersomstandigheden zoals windstoten, hagel of regen.

Vanaf
€ 561,33
vanaf
€ 561,33

Exclusief screen 130

De Exclusief Screen 130 onderscheidt zich door de smalle geleiders, zodat het perfect werkt in kleine raamopeningen. Bij dit ZIP Systeem wordt gebruikt gemaakt van glasvezel, welke duurzaam en bestand zijn tegen weersomstandigheden. Dit type screens is met name geschikt voor grotere raampartijen.


Exclusief screens op maat voor een extra luxe uitstraling

De Exclusief screens vormen het paradepaard onder de ZIP screens modellen in onze collectie. De screens uit onze Exclusief lijn zijn 100% Belgische producten en vormen een mooie en elegante vorm van buitenzonwering. Ook voor de grotere ramen! Door het sterke aluminium frame wordt de stof van uw screens op maat strak gespannen, wat resulteert in een unieke en luxe uitstraling. Hierdoor ontstaat ook een warmtewerende werking. De onderlat van de Exclusief screens is volledig geïntegreerd in de kast.

De luxe en compacte cassette met motor en zonnecel

In de compacte cassette van onze Exclusief screens is een zonnecel verwerkt. Deze zonnecel zet zonlicht om in energie, waarmee onze screens bediend kunnen worden. Omdat de zon niet altijd schijnt, is deze zonnecel zo ontwikkeld dat deze ook opgeladen wordt bij daglicht. Het daglicht is voldoende om de accu in de motor op te laden. Met de afstandsbediening kunt u uw screens vervolgens openen en sluiten. Omdat het sterke aluminium frame bestand is tegen weersomstandigheden, kiest u met onze screens op maat voor een duurzame vorm van buitenzonwering. Op de motoren van onze screens rust een garantie van 7 jaar.

Een ruime collectie moderne screendoeken

In onze collectie hebben wij meer dan 60 moderne, tijdloze kleuren stoffen waar u uit kunt kiezen. De stoffen zijn onderverdeeld in de categorieën de Sergé 600, Sergé 1% en Soltis 86. De doeken van onze ZIP screens op maat worden op speciale, unieke manier geweven. U kunt van binnen namelijk wel naar buiten blijven kijken, maar van buitenaf niet naar binnen. Al onze screendoeken zijn nog wel voldoende lichtdoorlatend en zorgen voor genoeg natuurlijk licht in de woonkamer, keuken of de werkplek. De Soltis 86 en Sergé 600 stoffen bieden een fijne doorkijk, de Sergé 1% is wat dichter geweven. Alle stoffen hebben een hoge kleurvastheid en zullen dus niet vervagen door het zonlicht. Van elke kleur is een gratis kleurstaal aan te vragen. Daarnaast kunt u de kleuren stof vergelijken met een van de 10 gratis RAL-kleuren aluminium frames.

De verschillende Exclusief screens varianten

In ons assortiment heeft u de keuze uit Exclusief screen 110 en Exclusief screen 130. De cijfers 110 en 130 geven de grootte van de cassette voor onze screens aan. Hoe groter de gewenste afmetingen, hoe groter de cassette. Twijfelt u welke afmeting voor uw Exclusief screens het beste past bij uw situatie? Bekijk de tabel om het juiste type te bepale

Type Exclusief Screen Breedte (cm) Hoogte (cm)
Exclusief screen 110 400 300
Exclusief Screen 130 met buisdikte 78cm 400 600
Exclusief Screen 130 met buisdikte 85cm 540 500
Exclusief Screen 130 met buisdikte 280cm 600 280

Bent u van plan om meerdere ramen te voorzien van onze Exclusief screens op maat? Het kan voorkomen dat u, door ramen met verschillende afmetingen, verschillende cassette groottes aangeraden krijgt. Om een mooie, strakke uitstraling te creëren, raden we u aan om alle screens in dezelfde cassette afmeting te bestellen. Zo kan het voorkomen dat er enkele afmetingen vallen binnen de Exclusief screen 110 lijn en enkele afmetingen in de Exclusief screen 130 lijn. Wij raden u in dit geval aan om alle screens in de klasse Exclusief screen 130 te bestellen, zodat de cassette van al uw screens op maat gelijk is.

Wij verzorgen de montage van uw Exclusief screens

Anders dan bij onze Budget screens en Modern ZIP screens verzorgt Ekstravert de montage van uw nieuwe Exclusief screens op maat. Wij monteren de screens, testen de bediening van de screens samen met u en doen een laatste controle om er zeker van te zijn dat de screens goed aansluiten op uw kozijn en naar behoren werken.

Exclusief screens kopen? Bestel via Ekstravert!

Bij Ekstravert stelt u uw Exclusief screens op zonne energie volledig naar wens samen. Maar waarom zou u uw Exclusief screens bij Ekstravert bestellen?

 • De exclusief screens werken op zonne-energie, waardoor dit een energiezuinige en duurzame vorm van raamdecoratie is;
 • De screens hebben een effectieve warmtewerende werking;
 • Dankzij de verschillende mogelijkheden voor maten biedt de Exclusief lijn ook een oplossing voor grote raampartijen!
 • Het sterke aluminium profiel is bestand tegen verschillende weersinvloeden;
 • Wij verzorgen de montage voor u;
 • Altijd 100% op maat gemaakt!

Kies de gewenste kleur van het doek en de profielen, bediening en de afwerking. In onze collectie vindt u een ruime collectie van maar liefst 10 RAL-kleuren waar u uit kunt kiezen. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij het systeem van onze screens ook in de afwijkende RAL-kleur leveren. Twijfelt u over de kleur of de uitstraling van onze Exclusief screens?