Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel. 078 70 90 21
Of gebruik onze online chat

Vrijstaande terrasoverkapping

Uw tuin een moderne, strakke look geven? Met een vrijstaande terrasoverkapping op maat voegt u direct luxe toe aan uw tuin of terras. Onze vrijstaande terrasoverkappingen worden gemaakt van kwalitatief, sterk aluminium. Hierdoor blijft uw nieuwe terrasoverkapping nog jarenlang mooi. Bekijk alle modellen en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Tarasola Essential

Een stevige, lichte en moderne terrasoverkapping die volledig is gemaakt van stevig aluminium. De Tarasola Essential biedt een luxe sfeer en kan zowel als aanbouw of losstaande overkapping geplaatst worden. Dankzij de sterke, aluminium constructie bestand tegen wind tot 120 km/u.

Tarasola Technic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Technic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.

Tarasola Cubic

Een moderne overkapping met minimalistisch design en voor een luxe sfeer in uw tuin of terras. Gemaakt van aluminium en bestand tegen wind tot 160 km/u en sneeuw tot 120 kg/m2. De Cubic kan als aanbouw of vrijstaand lamellendak geleverd worden. Inclusief geïntegreerd regenwater systeem.


Een vrijstaande terrasoverkapping op maat

Bij Ekstravert bent u aan het juiste adres als u uw tuin wil verrijken met een vrijstaande terrasoverkapping op maat. Onze verschillende modellen bieden voor elke tuin of terras een passende oplossing. Alle moderne terrasoverkappingen worden op maat gemaakt van zeer sterk, kwalitatief aluminium. Uw nieuwe terrasoverkapping wordt tot op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd, waardoor deze naadloos aansluit op uw wensen. U kunt de overkapping volledig zelf samenstellen. Denk hierbij aan de kleur, breedte van de lamel in het lamellendak, de bediening en eventuele verlichting en terrasverwarming. Bekijk de verschillende modellen en doe online inspiratie op of kom langs in onze showroom, waar u verschillende modellen kunt bekijken.

Vrijstaande zonwering voor uw tuin of terras

Onze vrijstaande terrasoverkappingen worden uitgevoerd met een lamellendak. Hiermee kunt u zelf uw lichtinval regulieren. Met een afstandsbediening kunt u de lamellen tot wel 150 graden om hun as laten draaien. Bij sterke zon kunt u genieten van een fijne schaduwplek in uw tuin of terras.

De lamellen in uw aluminium terrasoverkapping kunnen worden uitgevoerd met een automatische regen- en sneeuwsensor. Als het regent, zullen de lamellen in open toestand direct automatisch sluiten. Hierdoor ontstaat een dak, waardoor u droog blijft en kunt blijven genieten van de buitenlucht. Als het sneeuwt, zullen de lamellen automatisch openen. Dit zodat het gewicht van opgehoopte sneeuw geen schade kan leveren aan het dak. Meer weten over de mogelijkheid voor een ingebouwde regen- en sneeuwsensor? Download de gratis brochure of neem contact op met onze klantenservice.

Een vrijstaande terrasoverkapping naar wens laten samenstellen

Om uw nieuwe terrasoverkapping volledig aan te laten sluiten op uw wensen, kunt u uw nieuwe overkapping zelf samenstellen. Omdat elke tuin en elk terras anders is, hebben wij een ruime mogelijkheid aan verschillende kleuren. Voor uw vrijstaande terrasoverkapping op maat kunt u kiezen uit elke RAL-kleur. Daarnaast kunt u uw vrijstaande terrasoverkapping ook laten afwerken met screens, led verlichting en terrasverwarming. Deze kunnen door middel van een afstandsbediening aan- en uitgezet worden. Kies voor luxe op maat met vrijstaande zonwering op maat. Stel online uw nieuwe terrasoverkapping samen of vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsbepaling te ontvangen.

Wat kost een vrijstaande terrasoverkapping op maat?
Onze vrijstaande terrasoverkappingen worden enkel op maat gemaakt. Afhankelijk van de gewenste maten kunnen wij de prijs van uw vrijstaande terrasoverkapping bepalen. U kunt uw vrijstaande terrasoverkapping online in onze configurator samenstellen, waarna u direct een voorlopige prijsindicatie ziet. U kunt ook een vrijblijvende prijsopgave laten maken door een van onze specialisten in onze showroom of aanvragen via onze website.
Van welk materiaal worden jullie terrasoverkappingen gemaakt?
De vrijstaande terrasoverkappingen uit onze collectie worden gemaakt van sterk, kwalitatief aluminium. Dit garandeert een langere levensduur, zodat u lang kunt genieten van het plezier en de comfort van uw nieuwe overkapping.
Wat is de levertijd van een vrijstaande terrasoverkapping?
De levertijd van onze vrijstaande overkappingen is gemiddeld 6 weken. Wij houden u per mail op de hoogte van de levertijd en maken graag een afspraak met u om een gewenste leverdatum af te spreken.
Kan ik mijn vrijstaande terrasoverkapping zelf samenstellen?
Onze vrijstaande overkappingen worden altijd op maat gemaakt. U kunt zelf de maten en kleur van het aluminium frame bepalen. Om uw nieuwe overkapping persoonlijk te maken, kunt u ook kiezen voor opbouw screens, led verlichting in het aluminium frame of terrasverwarmers. Bekijk de mogelijkheden voor onze vrijstaande overkappingen in de online configurator of kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken.
Waarom noemen jullie een terrasoverkapping ook wel een lamellendak?
Onze vrijstaande terrasoverkappingen worden geleverd met een lamellendak. De daken van onze vrijstaande overkappingen bestaan namelijk uit horizontale, kantelbare lamellen. Met één klik op de knop kunt u de lamellen openen of sluiten om zo de gewenste lichtinval of beschutting te creëren.